Bezoek aan Azzano april/mei 2017

Don Hermes, de muzikale pastoor van Azzano en omliggende gemeenten, blij met Mariabeeld geschonken aan de dorpsgemeenschap van Azzano door Dré Meerhoff in aanwezigheid van de Wilhelminafanfare.

 ED Azzano 2017

De foto's van Theo an den Hurk.

Een filmpje van Katjana Ilsen.

Een film van Rens van Mierlo.

Met dank aan Dominique Elshout voor zijn bijdragen in het Eindhovens Dagblad en voor zijn aanwezigheid, aan Bea Franssen voor haar sfeerimpressie, aan Katjana Ilsen en Rens van Mierlo van Studio Zero40 voor hun filmpjes. Ook dank aan Theo van den Hurk voor de foto's in het Eindhovens Dagblad en voor zijn (hoofd)rol in de laatste scenes van de film van Rens. Ook dank aan de aanhang van de fanfare voor hun aanwezigheid, hun enthousiasme en hun bijdrage aan Otche Nash.

 

Hieronder nog wat beeldmateriaal van de 1 mei viering, met dank aan Don Hermes. Hier is te zien dat hij alleen hetzelfde doet als de fanfare, alleen hebben wij er 20 man voor nodig. Hij maakt het publiek voorzichtig warm, gooit er daarna wat meezingers in om uiteindelijk de hele zaal aan de polonaise te krijgen. Hierna moesten we de bovenzaal verlaten omdat de vloer de belasting niet aankon. Ik verzin dit niet. Gelukkig was het inmiddels droog en konden we buiten verder spelen.

 

Dan tot slot nog een filmje van Otche Nash (Onze Vader in het Russisch) van Kedrov, welk nummer we in de kerk brachten, samen met de meegereisde aanhang. Het klinkt indrukwekkend maar ik ben benieuwd of een Rus het ook zou kunnen verstaan .......


 

Image
info@wilhelminafanfare.nl
© 2024, Wilhelmina Fanfare

Schrijf je in als Fan van de fanfare

We houden je op de hoogte van onze optredens

Ledenmenu